Rakentaminen Uudellamaalla

Taloseppä Oy on vihtiläinen talonrakentamisen ja uudisrakentamisen ammattilainen. Rakentaminen ulkona ja sisällä sujuu meiltä vuosien kokemuksella.

 

Toiminta-alueemme kattaa pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan Saloon ja Porvooseen rajautuen. Vuosien varrella olemme palvelleet niin kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin isännöitsijöitäkin erilaisissa rakentamiseen liittyvissä projekteissa. Toimimme myös alihankkijoina rakennusliikkeille erilaisissa urakoissa.

Pyydä tarjous

Talojen pohjarakentaminen ja perustukset

Palvelumme ovat monipuoliset niin rakentamisessa kuin saneerauksessakin. Uudisrakentamisessa etumme on oma kaivuri, jonka avulla pystymme tekemään myös talon pohjarakentamisen ja talon perustukset itse. Yhteistyökumppaniverkostomme avustaa myös tarvittaessa, jos talon pohjarakentaminen osoittautuu liian suureksi projektiksi yhdelle kaivurillemme.

Uudisrakennuskohteet

Rakennamme kaikkea mahdollista kotiin ja mökille.

Urakoimme esimerkiksi:

  • omakotitalot

  • ulkorakennukset

  • kesämökit

  • terassit.

Rakennamme kohteet asiakkaan toiveiden mukaan, esimerkiksi aivan valmiiksi asti avaimet käteen -periaatteella tai sisärakennusvaiheeseen asti, josta asukas itse voi halutessaan ja osaamisensa puitteissa jatkaa. Pystymme järjestämään myös kaikki rakennuksen sähkö- ja putkityöt yhteistyökumppaneidemme kautta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua aikatauluja noudattaen. Olipa uudisrakentamisen kohteesi mikä tahansa, ota meihin yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu!

Tutustu myös remonttipalveluihimme

Lisätiedustelut ja tarjouspyynnöt Taloseppä Oy:lle

Olipa mielessäsi minkälainen remontti tai uudisrakentaminen tahansa, vastaamme mielellämme kaikkiin heränneisiin kysymyksiin sekä laadimme tarjouspyynnön kohteestasi. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, tai voit lähettää viestin yhteydenottolomakkeellamme.