Keittiöremontti pääkaupunkiseudulla

Keittiössä vietetään päivittäin paljon aikaa, ja siksi onkin tärkeää, että keittiö on viihtyisä ja toimiva tila. Huolella toteutettu keittiöremontti nostaa asunnon tai talon asumisviihtyisyyttä sekä jälleenmyyntiarvoa.

 

Saat ammattimaisesti toteutetun keittiöremontin pääkaupunkiseudulla vihtiläiseltä Taloseppä Oy:ltä. Asennamme hankitut keittiökalusteet, teemme tarvittavat vesieristykset ja remontoimme pinnat. Saat kauttamme myös kaikki sähkö- ja putkityöt yhteistyökumppaneidemme kautta. Taloseppä Oy tekee keittiöremontit laadukkaasti ja huolella.

Pyydä tarjous

Keittiökalusteiden asennus

Keittiökalusteliikkeestä hankitut kalusteet tarvitsevat osaavaa asennusta, ja jos haluat ulkoistaa asennuksen osaavalle ja kokeneelle tekijälle, on Taloseppä tarvitsemasi yhteistyökumppani. Palveluumme kuuluu kaikkien valmistajien keittiökalusteiden asennus. Saat myös vesikalusteiden asennuksen kauttamme yhteistyökumppaniemme avustuksella. Teemme myös pienimuotoisemmat asennus- ja korjaustyöt, kuten keittiökaappien ovien vaihdot tai keittiötasojen vaihdot.

Keittiöremontti aikataulussa ja laadukkaasti

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua työmme tuloksen suhteen. Olemme myös luotettava ja ammattimainen kumppani, ja pidämme sovituista aikatauluista kiinni keittiöremonteissa. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita ja joustamme suunnitelmasta asiakkaan toiveiden mukaan myös työn alkamisen jälkeen. Kun haluat sujuvan ja laadukkaan keittiöremontin Uudellamaalla, tilaa se Taloseppä Oy:ltä!

Tutustu myös kylpyhuoneremontteihin

Lisätiedustelut ja tarjouspyynnöt Taloseppä Oy:lle

Oli edessäsi minkälainen remontti tai uudisrakentaminen tahansa, vastaamme mielellämme kaikkiin heränneisiin kysymyksiin sekä laadimme tarjouspyynnön kohteestasi.

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, tai voit lähettää viestin yhteydenottolomakkeellamme.