Huoneistoremontti kokonaan tai osittain – Taloseppä Oy

Vihtiläinen Taloseppä Oy tekee huoneistoremontit kokonaisuudessaan lattiasta kattoon tai esimerkiksi vain yhden osa-alueen remontista Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme monipuolisia pintaremontointipalveluja asiakkaillemme lattianhionnasta seinien maalaukseen ja tapetointiin. Saat kauttamme myös sähkö- ja putkityöt yhteistyökumppaneillamme teetettynä.

 

Tutustu tarkemmin myös tarjoamiimme keittiöremontteihin ja kylpyhuoneremontteihin!

Pyydä tarjous

Pintaremontti piristää kodin yleisilmeen

Pieni pintaremontti on hyvä toteuttaa hyvissä ajoin, jos pinnat alkavat näyttää nuhjuisilta. Näin säästytään suuremmilta remonteilta, kun kunnossapitotyöt tehdään tarpeeksi ajoissa. Myös uusi hankittu koti saadaan näyttämään omanlaiselta, kun sille tehdään pintaremontti itse valituilla materiaaleilla ja väreillä. Uusimme niin seinät, lattiat, katot kuin kiintokalusteet.

Tapetointi kannattaa jättää ammattilaisille

Jotta tapetointi ei muistuttaisi joka päivä pieleen menneestä asennustyöstä, tai toisaalta rahaa ei menisi hukkaan ylimääräisten tapettirullien hankkimiseen, kannattaa tapetointi jättää siis ammattilaisille. Taloseppä Oy tapetoi kaikki pinnat ammattimaisesti - suoraan ja ilman kupruja!

Maalaus on edullinen ja helppo tapa uusia pinnat

Pintojen maalaus on suhteellisen edullinen ja helppo tapa uusia monenlaisiakin pintoja kotona. Maaleissa on myös tekstuuriltaan ja väreiltään loputon määrä vaihtoehtoja, joten maalauksella saadaan kodistasi takuuvarmasti juuri sellainen kuin haluat. Teemme kaikki maalaustyöt tarkasti ja asiakkaan toiveiden mukaan. Suojaamme kaikki pinnat, joiden ei kuuluisi saada uutta väriä.

Lisätiedustelut ja tarjouspyynnöt Taloseppä Oy:lle

Olipa edessäsi minkälainen remontti tai uudisrakentaminen tahansa, vastaamme mielellämme kaikkiin heränneisiin kysymyksiin sekä laadimme tarjouspyynnön kohteestasi. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, tai voit lähettää viestin yhteydenottolomakkeellamme.