Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti - Taloseppä Oy

Kylpyhuoneremontti vaatii tekijäkseen ammattilaisen, jolla on tarvittava kokemus sekä ammattitaito laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Vihtiläinen Taloseppä Oy tekee kaikki kylpyhuoneremontit pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla ammattitaitoisesti ja asiakkaan toiveiden mukaan. Saat meiltä kaikki kylpyhuoneremonttiin tarvittavat palvelut, kuten laatoituksen, kylpyhuonekalusteiden asennuksen, vesikalusteiden asennuksen, sähkötyöt, vesieristykset ja muiden pintojen remontoinnin. Palvelemme asiakkaitamme niin uudisrakennuskohteissa kuin remontoitavissa kiinteistöissä.

WC-remontti

Kylpyhuoneremonttien ohella teemme myös pienemmät wc-remontit ja wc-kalusteiden asennukset. WC-remontti, kuten muutkin märkätilojen remontit, voidaan toteuttaa hankaliinkin kohteisiin, joissa tarvitaan ammattilaisen näkemystä esimerkiksi kalusteiden sijoittelusta ja muista ratkaisuista.

Saunaremontti

Kylpyhuoneiden ja wc:iden lisäksi teemme saunaremontit. Asennamme lauteet, kiukaat ja muut tarvittavat kalusteet. Saunaremontti voidaan tehdä samaan aikaan kuin kylpyhuoneremontti tai erikseen, jos kylpyhuone ei vaadi remontointia.

Sertifioitu märkätilojen eristäjä

Yrityksessämme työskentelee VTT:n sertifioitu märkätilojen eristäjä, joka tekee kaikki märkätilojen eristykset virallisten vaatimusten mukaan ammattitaidolla.

Lisätiedustelut ja tarjouspyynnöt Taloseppä Oy:lle

Oli mielessäsi sitten kylpyhuoneremontti, wc-remontti tai saunaremontti yhdessä pakettina tai erikseen, vastaamme mielellämme kaikkiin heränneisiin kysymyksiin sekä laadimme tarjouspyynnön kohteestasi. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, tai voit lähettää viestin yhteydenottolomakkeellamme.